Ételeink
VALAMI IGAZÁN KÜLÖNLEGESRE VÁGYSZ?
Éttermünkben az autentikus olasz konyha ízeit hozzuk el Neked eredeti olasz alapanyagokból készült ételekkel, gondosan összeállított receptek alapján.
Nálunk helyben is elfogyaszthatod kedvenc fogásaidat kellemes, mediterrán hangulatban, vagy akár kényelmesen meg is rendelheted őket otthonra. Kínálatunkban megtalálod a klasszikus olasz pizzákat, vékony tésztával és prémium feltétekkel, a friss házi tésztákat gazdag szószokkal, valamint ínycsiklandó előételeket és desszerteket, mint a bruschetta vagy a tiramisu, mindezt úgy, mintha egyenesen Olaszországból érkeznének. Legyen szó egy gyors ebédről, romantikus vacsoráról vagy otthoni rendelésről, nálunk Olaszország mindig egy falatra van.
Előételek

Antipasti tál 1 személyre
Élvezd az igazi olasz konyha sokszínűségét ezzel az egy személyes antipasti tállal! Válogatott olasz sajtok, ínycsiklandó olasz szalámik és sonkák kényeztetik az ízlelőbimbókat, kiegészítve a szezonális zöldségek és gyümölcsök frissességével. Tökéletes választás, ha egy könnyed, mégis ízekben gazdag előételre vágysz, vagy csak szeretnéd belekóstolni a mediterrán életérzésbe!
Összetevők:
olasz sajtválogatás, olasz szalámik, sonkák, szezonális zöldség – gyümölcsök

Antipasti tál 2 személyre
Élvezzétek az igazi olasz konyha sokszínűségét ezzel a két személyes antipasti tállal! Válogatott olasz sajtok, ínycsiklandó olasz szalámik és sonkák kényeztetik az ízlelőbimbókat, kiegészítve a szezonális zöldségek és gyümölcsök frissességével. Tökéletes választás, ha egy könnyed, mégis ízekben gazdag előételre vágytok, vagy csak szeretnétek belekóstolni a mediterrán életérzésbe!
Összetevők:
olasz sajtválogatás, olasz szalámik, sonkák, szezonális zöldség – gyümölcsök

Paradicsomleves
A paradicsomleves egy időtlen klasszikus, mely a friss, érett paradicsom édes-savanykás ízét hozza el a tányérra. Krémes textúrája és gazdag aromája igazi felüdülést nyújt, legyen szó egy hideg téli napról vagy egy könnyed nyári ebédről.

Pizzakenyér
A pizzakenyér az olasz konyha egyszerű, de nagyszerű kiegészítője, mely tökéletesen illik levesekhez, salátákhoz, vagy akár önmagában, mártogatóssal is fogyasztható. A pizzatészta alapjából készül, kívül ropogós, belül puha kenyérfélét fokhagymás olívaolajjal, oregánóval és egy kevés sóval ízesítjük.

Cézár saláta
A Cézár saláta az egyik legnépszerűbb és legkarakteresebb saláta, amely nevét megalkotójáról, Cesare Cardiniről kapta. Ennek a klasszikusnak az alapja a friss római saláta, ropogós házi kovászos kenyérből, parmezán sajtforgács és a jellegzetes, krémes Cézár öntet. Ezt gazdagítja a grillezett csirkemellel, ami még laktatóbbá teszi.
Összetevők:
római saláta, caesar dressing, crouton, parmezán

Bazsalito kenegetősök
Frissen sült pizzakenyér, ropogós széllel és illatos fokhagymával, amely önmagában is ellenállhatatlan, de igazán különleges élményt a hozzá kínált mártogatósok tesznek teljessé.
Összetevők:
Pizzakenyér + chilis padlizsánkrém, paradicsomszósz, tonhalkrém.
Vörös alapú pizzák

Marinara
A Marinara pizza egy igazi nápolyi klasszikus, paradicsomszósszal, fokhagymával, oregánóval és olívaolajjal, így a friss, minőségi alapanyagok ízei érvényesülnek a leginkább. Ezt a pizzát azoknak ajánljuk, akik rajonganak az autentikus olasz ízekért és értékelik az egyszerű, letisztult gasztronómiai élményeket. Tökéletes választás vegetáriánusoknak, vagy bárkinek, aki egy könnyed, mégis ízletes fogásra vágyik.
Összetevők:
san marzano paradicsomszósz, extra szűz olívaolaj, szeletelt fokhagyma, oregánó, bazsalikom levél

Margherita
A Margherita pizza az olasz gasztronómia ikonikus remekműve. Paradicsomszósz, mozzarella sajt és friss bazsalikom alkotja a klasszikus színeket, melyek tökéletes harmóniában olvadnak össze a vékony, ropogós tésztán.
Összetevők:
san marzano paradicsomszósz, bazsalikom levél, parmezán, fior di latte mozzarella, extra szűz olívaolaj

Bivaly
A bivaly pizza egy igazi ínyencség, amely a hagyományos pizza alapokat a karakteres bivalymozzarella krémes gazdagságával ötvözi. Ez a sajt adja a pizza egyedi, lágy ízét, ami tökéletesen harmonizál a friss paradicsomszósszal és bazsalikommal.
Összetevők:
san marzano paradicsomszósz, bazsalikom levél, parmezán, bivaly mozzarella, extra szűz olívaolaj

Quattro formaggi
A Quattro Formaggi pizza egy igazi klasszikus a sajtimádók számára. Ezen a pizzán négyféle sajt található, melyek együtt alkotják a harmonikus ízvilágot a ropogós tésztán. Krémes textúrája és gazdag ízei teszik ellenállhatatlanná.
Összetevők:
san marzano paradicsomszósz, bazsalikom levél, parmezán, fior di latte mozzarella, füstölt scamorza, gorgonzola, brie sajt, parmezán, extra szűz olívaolaj

Prosciutto Cotto
A Prosciutto Cotto pizza egy klasszikus, mely a paradicsomszósz és mozzarella mellett főszereplőként a finom, enyhén sós főtt sonkát (prosciutto cotto) vonultatja fel. A sonka lágy textúrája és karakteres íze tökéletesen kiegészíti a sajt krémességét és a paradicsom frissességét.
Összetevők:
san marzano paradicsomszósz, bazsalikom levél, parmezán, fior di latte mozzarella, főtt sonka, extra szűz olívaolaj

Prosciutto e Funghi
A Prosciutto e Funghi pizza az olasz konyha egyik kedvenc kombinációja, amely a főtt sonka (prosciutto cotto) enyhe sós ízét és a friss gomba (funghi) jellegzetes, földes aromáját egyesíti. A paradicsomszósz és a mozzarella krémes alapja tökéletes hátteret biztosít ehhez az ízharmóniához.
Összetevők:
san marzano paradicsomszósz, bazsalikom levél, parmezánj, fior di latte mozzarella, főtt sonka, friss gomba, extra szűz olívaolaj

Prosciutto e Funghi & Mais
A Prosciutto e Funghi & Mais pizza a klasszikus olasz ízeket ötvözi egy váratlan, mégis kellemes meglepetéssel. A főtt sonka (prosciutto cotto) enyhe sós íze és a friss gomba (funghi) jellegzetes aromája mellé itt csatlakozik a csemegekukorica (mais) természetes édessége. Ez az édes-sós kombináció különleges ízélményt nyújt a paradicsomszószos-mozzarellás alapon.
Összetevők:
san marzano paradicsomszósz, bazsalikom levél, parmezán, fior di latte mozzarella, főtt sonka, friss gomba, kukorica, extra szűz olívaolaj

Capricciosa
A Capricciosa pizza egy igazi klasszikus, mely a gazdag és változatos feltétek harmóniáját kínálja. A paradicsomszósz és mozzarella alapra főtt sonka (prosciutto cotto), gomba (funghi), articsóka és olajbogyó kerül, melyek együttesen teremtenek komplex és mégis kiegyensúlyozott ízvilágot.
Összetevők:
san marzano paradicsomszósz, bazsalikom levél, parmezán, fior di latte mozzarella, főtt sonka, articsóka, friss gomba, fekete olívabogyó, extra szűz olívaolaj

Salame Dolce
A Salame Dolce pizza egy ízletes választás azoknak, akik a hagyományos olasz ízek mellett egy enyhén édeskés, mégis karakteres feltétre vágynak. A pizza alapját képező paradicsomszósz és mozzarella mellett a salame dolce, azaz az édes szalámi kap főszerepet. Ez a szalámi típus enyhébb, lágyabb ízű, mint a csípősebb változatok, és kellemesen pikáns aromát kölcsönöz a pizzának.
Összetevők:
san marzano paradicsomszósz, bazsalikom levél, parmezán, fior di latte mozzarella, nápolyi édes szalámi, extra szűz olívaolaj

Piccante
A Piccante pizza az igazi tüzes élményt nyújtja azoknak, akik szeretik a pikáns, csípős ízeket. A paradicsomszósz és mozzarella alapra általában csípős szalámi (például ventricina vagy spianata romana) kerül, amely markáns, fűszeres aromájával azonnal felpezsdíti az ízlelőbimbókat.
Összetevők:
(san marzano paradicsomszósz, bazsalikom levél, parmezán fior di latte mozzarella, calabriai csípős szalámi spianata, extra szűz olívaolaj)

Diavola
A Diavola pizza igazi paradicsom azoknak, akik szeretik, ha picit éget az íz. A paradicsomszósz és mozzarella alapra bőségesen kerül csípős olasz szalámi (általában salame piccante), mely nevét is a „ördögien csípős” jelentésű „diavola” szóból kapta. Néha egy kevés chili pehely is gazdagítja a tüzet.
Összetevők:
san marzano paradicsomszósz, bazsalikom levél, parmezán, fior di latte mozzarella, csípős ventricina szalámi, jalapeno paprika, extra szűz olívaolaj

Coppa
A Coppa pizza egy különleges csemege azoknak, akik a kifinomult ízeket és a prémium felvágottakat kedvelik. A paradicsomszósz és mozzarella alapra a hajszálvékonyra szeletelt coppa kerül, amely egy hagyományos olasz érlelt sonka, jellegzetesen fűszeres és enyhén diós ízzel. Ez a feltét komplex és gazdag aromát kölcsönöz a pizzának, kiemelve az olasz gasztronómia sokszínűségét.
Összetevők:
san marzano paradicsomszósz, bazsalikom levél, parmezán, fior di latte mozzarella, coppa sonka (érlelt tarja), extra szűz olívaolaj

Pármai
A Parma pizza a klasszikus olasz ízek esszenciáját kínálja, ahol a főszerep a vékonyra szeletelt, sóban érlelt pármai sonkának (prosciutto di Parma) jut. A paradicsomszósz és a krémes mozzarella alapra frissen, sütés után kerül a sonka, így megőrzi lágy textúráját és jellegzetesen édeskés-sós ízét. Gyakran egészítik ki rukkola levelekkel és parmezán forgáccsal, melyek frissességet és extra ízt adnak.
Összetevők:
san marzano paradicsomszósz, bazsalikom levél, parmezán, fior di latte mozzarella, pármai sonka, parmezán szórás, rukkola, extra szűz olívaolaj

Pancetta
A Pancetta pizza egy gazdag és ízletes választás, ahol a főszerep az olasz konyha közkedvelt alapanyagáé, a pancettáé – azaz a pácolt és érlelt hasaalja szalonnáé. A pancetta vékonyra szeletelve, a sütés során ropogósra sül, és karakteres, sós íze tökéletesen kiegészíti a paradicsomszósz és a mozzarella krémességét.
Összetevők:
san marzano paradicsomszósz, bazsalikom levél, parmezán, fior di latte mozzarella pancetta göngyölt szalonna, vöröshagyma szeletek, extra szűz olívaolaj

Tonhal
A Tonhal pizza azoknak szól, akik szeretik a tenger gyümölcseit, és egy könnyed, mégis ízletes pizzára vágynak. A paradicsomszósz és mozzarella alapra omlós tonhal kerül, melyet friss lilahagyma és olajbogyó egészít ki, teremtve egy harmonikus, mediterrán ízvilágot.
Összetevők:
san marzano paradicsomszósz, bazsalikom levél, parmezán, fior di latte mozzarella, tonhal, lila hagyma, fekete olívabogyó, extra szűz olívaolaj

Milano
A Milano pizza igazi olasz klasszikus, amely a legjobb alapanyagok harmonikus találkozásából születik. Az alapját a gazdag és édes San Marzano paradicsomszósz adja, amelyet friss bazsalikom levél és aromás extra szűz olívaolaj tesz még kifinomultabbá. A sajtkombinációban a krémes fior di latte mozzarella, a karakteres füstölt scamorza sajt és a lágyan olvadó parmezán egyensúlya teremt tökéletes ízvilágot. A pizza igazi főszereplője a milánói szalámi spianata, amely markáns, enyhén pikáns ízével teszi teljessé az élményt.
Összetevők:
san marzano paradicsomszósz, bazsalikom levél, extra szűz olívaolaj, fior di latte mozzarella, füstölt scamorza sajt, parmezán, milánói szalámi spianata.

Gyerekeknek
Ez a pizza kifejezetten a gyerkőcök ízlésére készült, csupa finom és gondosan válogatott hozzávalóval! Az alap a San Marzano paradicsomszósz, ami édes és friss ízű, pont olyan, amit a gyerekek szeretnek. Erre jön a krémes fior di latte mozzarella és egy kis parmezán, hogy még finomabb legyen. Persze nem hiányozhat a kedvenc, főtt sonka és az édes kukorica sem. Egy-két bazsalikom levél és egy csepp extra szűz olívaolaj teszi teljessé az ízeket, anélkül, hogy bármi csípős vagy túl intenzív lenne. Garatáltan a kicsik kedvence lesz!
Összetevők:
san marzano paradicsomszósz, bazsalikom levél, parmezán, fior di latte mozzarella, főtt sonka, kukorica, extra szűz olívaolaj
Fehér alapú pizzák

Körte varázs
A Körte varázs pizza egy felejthetetlen gasztronómiai élményt kínál, ahol az édes és sós ízek tökéletes harmóniája érvényesül. Az alapja egy krémes zöld pestos ricotta krém, amelyre lágy fior di latte mozzarella, karakteres gorgonzola és selymes brie kerül. A frissen szeletelt körte édessége kiválóan ellenpontozza a sajtok sósságát és a páratlan pármai sonka finom ízét. Egy csipetnyi parmezán, friss bazsalikom levelek és a zamatos extra szűz olívaolaj teszi teljessé a kompozíciót.
Összetevők:
zöld pestos ricotta krém, bazsalikom levél, parmezán, fior di latte mozzarella, gorgonzola, brie, friss körte, pármai sonka, extra szűz olívaolaj

Kert
A Kert pizza egy igazi ínyencség a zöldségek szerelmeseinek. Ezen a pizzán a gazdag fior di latte mozzarella és a friss bazsalikom levelek adják az alapot, melyet a grillezett cukkini, padlizsán és kápiapaprika édeskés, füstös ízei tesznek ellenállhatatlanná. A frissességért a koktélparadicsom, a földes aromáért a gomba, a karakteres ízért pedig az olívabogyó felel. A ropogós tésztán a zöldségek, egy csipetnyi parmezán és a zamatos extra szűz olívaolaj együttesen varázsolnak a tányérra egy mediterrán ízorgiát.
Összetevők:
fior di latte mozzarella, bazsalikom levél, parmezán, grillezett cukkini, grillezett padlizsán, kápia paprika, olívabogyó, friss gomba, koktél paradicsom, extra szűz olívaolaj

Füge varázs
A Füge varázs pizza egy igazi gasztronómiai különlegesség, amely az édes és a sós ízek tökéletes harmóniáját kínálja. Az alapja egy krémes ricotta, melyre a zamatos fügelekvár édes íze és a selymes fior di latte mozzarella kerül. Ezt a lenyűgöző kombinációt a füstölt speck sonka finom sóssága ellensúlyozza, mely a friss bazsalikom levelekkel és egy csipetnyi parmezánnal válik teljessé. Az extra szűz olívaolaj koronázza meg az élményt.
Összetevők:
füge lekvár, parmezán, bazsalikom levél, fior di latte mozzarella, speck sonka, ricotta, friss bazsalikom, extra szűz olívaolaj

Coppa E Funghi
A Coppa e Funghi pizza egy igazi ínyencség, amely a különleges olasz ízek kedvelőinek szól. A paradicsomszósz és mozzarella alapra a fűszeres, érlelt coppa sonka és a friss, földes aromájú gomba (funghi) kerül. Ez a két feltét tökéletes harmóniát alkot, a sonka karakteres ízét a gomba lágyítja, így egy kiegyensúlyozott, mégis gazdag ízvilágot kapunk.
Összetevők:
fior di latte mozzarella, bazsalikom levél, parmezán, coppa sonka (érlelt tarja), friss gomba, extra szűz olívaolaj, gremolata szósz (petrezselyem, fokhagyma, citromhéj és lé, chili pehely

Spenót
A spenótos pizza egy ízletes, különleges választás, amely a friss zöldségek és a húsos feltét tökéletes harmóniáját kínálja. Az alapja a krémes fior di latte mozzarella, melyre friss spenótlevelek és enyhén fokhagymás olívaolaj kerül. A karakteres, fűszeres salsiccia kolbász sós íze és a szaftos hús kiválóan kiegészíti a spenót zöldes, friss ízét. Egy csipetnyi parmezán és a gazdag pesto teszi teljessé az ízélményt.
Összetevők:
fior di latte mozzarella, parmezán, friss spenót levelek, salsiccia kolbász, fokhagyma szeletek, extra szűz olívaolaj, pesto

Snidling
A snidling pizza egy kifinomult és ízletes választás azoknak, akik szeretik a prémium alapanyagokat és a meglepő ízkombinációkat. Az alapja a krémes fior di latte mozzarella és a reszelt parmezán, melyre a sós, ropogós guanciale borsos tokaszalonna kerül, gazdagítva a pizza ízvilágát. A sós ízt a lágy, édeskés karamellizált hagyma egyensúlyozza ki. A pizzát a sütés után friss, vágott snidlinggel szórjuk meg, amely pikáns, hagymaízével frissességet kölcsönöz a kompozíciónak. Az extra szűz olívaolaj koronázza meg az élményt.
Összetevők:
fior di latte mozzarella, parmezán, guanciale borsos tokaszalonna, karamellizált hagyma, friss snidling, extra szűz olívaolaj

Pesto Pomodori
Egy ízutazás a mediterrán napsütötte tájaira! A Pesto Pomodori pizza frissességet és intenzív ízeket hoz el a tányérodra. A hagyományos paradicsomos alap helyett egy vibráló pesztós alap teremt tökéletes bázist, melyet gazdagon borít az olasz fior di latte mozzarella krémes textúrája. Az aszalt paradicsom (szárított paradicsom) mély, édes és koncentrált íze találkozik a friss bazsalikom aromájával, míg a reszelt Grana Padano sajt sós, pikáns jegyei teszik teljessé az élményt. A roppanós textúrát és enyhe édességet a dió biztosítja. Egy igazi klasszikus, amit garantáltan imádni fognak a pesztó és a mediterrán ízek rajongói!
Összetevők:
fior di latte mozzarella, pesztós alap, friss bazsalikom, reszelt grana padano, szárított paradicsom, dió, pesztó

Tökös
Itt a tökéletes őszi-téli ízkombináció! A Tökös pizza egy igazi szezonális különlegesség, amely a krémes, édeskés ízeket kombinálja a sós és füstös húsokkal. Az alapja nem más, mint bársonyos sütőtök krém, amely csodásan harmonizál a fior di latte mozzarella lágy textúrájával. A karakteres ízekért a parmezán sós-pikáns zamata, és az omlós, sós pancetta (vékony szalonna) felel. A pizza tetejét finom, könnyed habos ricotta gombócok díszítik, melyek hűsítő kontrasztot adnak, míg a fűszeres bazsalikom levél és a csillogó balzsamecet krém zárja az ízprofilt. Egy felejthetetlen, gazdag ízű pizza a különleges gasztronómiai élmények kedvelőinek.
Összetevők:
sütőtök krém, fior di latte mozzarella, bazsalikom levél, reszelt parmezán, pancetta göngyölt szalonna, habos ricotta, balzsamecet krém
Gourmet pizzák

Szarvasgomba
A Szarvasgombás pizza egy igazi gasztronómiai élmény, amely a luxus és a kifinomult ízek jegyében született. A krémes szarvasgombás mascarpone és a lágy parmezán fondü adja az alapját, melyre a selymes fior di latte mozzarella, a füstös scamorza és a finom brie sajt kerül. Az ízvilágot a karakteres coppa (érlelt tarja) és a friss gomba teszi teljessé. A sütés után a pizza megkapja a koronát: finom fekete szarvasgomba olaj, friss bazsalikom levelek, ropogós gránátalma szemek és egy csipetnyi parmezán teszi felejthetetlenné a kompozíciót.
Összetevők:
fekete szarvasgomba olaj, bazsalikom levél, parmezán, fior di latte mozzarella, scamorza füstölt sajt, brie sajt, coppa (érlelt tarja), friss gomba, szarvasgombás mascarpone, parmezán fondue, gránátalma

Tarja
A Tarjás pizza egy kifinomult és ízletes választás a prémium olasz ízek kedvelőinek. Az alapja a krémes fior di latte mozzarella és a friss koktélparadicsom, melyekre a selymes burrata sajt és a hajszálvékonyra szelt, érlelt coppa sonka kerül. A sonka gazdag, fűszeres íze tökéletesen harmonizál a sajtok krémességével. A pizza a sütés után kapja meg a frissességet a ropogós rukkolától és a reszelt parmezántól, az extra szűz olívaolaj pedig teljessé teszi az ízélményt.
Összetevők:
extra szűz olívaolaj, parmezán, bazsalikom levél, fior di latte mozzarella, coppa sonka (érlelt tarja), rukkola, burrata sajt, koktélparadicsom

Genovai
A Genovai pizza az olasz gasztronómia egyedi remekműve, amely a hagyományos paradicsomszósz helyett a friss, illatos pesto genovese-t helyezi a középpontba. A pizzát a krémes mozzarella, a zöld, fokhagymás és bazsalikomos pesto teszik különlegessé.
Összetevők:
zöld pestos ricotta krém, bazsalikom levél, parmezán, fior di latte mozzarella, mortadella szalámi, ropogós pisztácia darabok, burrata sajt, extra szűz olívaolaj

Tüzes
A Tüzes pizza az intenzív, karakteres ízek kedvelőinek készült, akik nem riadnak vissza egy kis forróságtól. Az alapja a klasszikus San Marzano paradicsomszósz és a selymes bivalymozzarella, melyre a pikáns n’duja csípős kolbászkrém kerül, amely egy igazi ízbomba. A csípős ízt a friss gomba földes aromája és a vékonyra szeletelt lilahagyma édessége ellensúlyozza. Az extra szűz olívaolaj és a parmezán teszi teljessé a kompozíciót, a friss bazsalikom levél pedig frissességet kölcsönöz neki.
Összetevők:
san marzano paradicsomszósz, bazsalikom levél, parmezán, bivalymozzarella (bufala), n’duja csípős kolbászkrém, friss gomba, lilahagyma, extra szűz olívaolaj

N'Duja
Az N’duja pizza egy igazi gasztronómiai élmény azoknak, akik szeretik a fűszeres, intenzív ízeket. A pizza alapjára kerülő n’duja egy calabriai, kenhető, csípős kolbászkrém, amely gazdag, húsos és tüzes ízével azonnal felpezsdíti az ízlelőbimbókat. A krém a sütés során finoman ráolvad a paradicsomszószra és a sajtra, így az ízek tökéletesen összeolvadnak.
Összetevők:
san marzano paradicsomszósz, bazsalikom levél, parmezán, fior di latte mozzarella, n’duja csípős kolbászkrém, kaliforniai paprika, burrata sajt, extra szűz olívaolaj

Burrata di Parma
A Burrata di Parma pizza egy kifinomult és elegáns választás, amelyben a krémes és a sós ízek tökéletes harmóniája érvényesül. A pizza alapját a könnyű paradicsomszósz és a mozzarella adja, amelyre a sütés után a selymes, folyós belsejű burrata sajt és a hajszálvékonyra szelt, édeskés-sós pámai sonka kerül.
Összetevők:
extra szűz olívaolaj, bazsalikom levél, parmezán, fior di latte mozzarella, koktél paradicsom, pármai sonka, burrata friss lágy sajt, pesto

Salsiccia
A Salsiccia pizza az olasz konyha egy igazi ínyencsége, amely a paradicsomszósz és mozzarella alapra a karakteres, fűszeres salsiccia kolbászt helyezi a középpontba. Ez a friss, fűszeres kolbász a sütés során szaftossá és ízletessé válik, mely tökéletesen passzol a sajt krémességéhez.
Összetevők:
san marzano paradicsomszósz, bazsalikom levél, parmezán fior di latte mozzarella, salsiccia kolbász, lila hagyma, sriracha majonéz, extra szűz olívaolaj
Tészták

Arrabbiata
A Penne all’Arrabbiata az olasz konyha tüzes, karakteres oldalát mutatja meg. A nevét az „arrabbiato” (dühös) szóból kapta, ami jól jelzi, hogy itt a chili viszi a prímet. A paradicsomos szósz fokhagymával, chilivel és petrezselyemmel készül, mely pikáns, felpezsdítő ízélményt nyújt.
Összetevők:
passzírozott paradicsom, fokhagyma, extraszűz olívaolaj, chili pehely, parmezán

Bolognai ragú
A bolognai ragú egy igazi olasz klasszikus, melyet lassú tűzön 6 órán át főzünk. Marha és sertéshús, paradicsom, zöldségek és a hozzáadott bor kombinációja adja azt az utánozhatatlan ízvilágot, amit világszerte oly sokan imádnak.
Összetevők:
marha-sertés darálthús, vörösbor, répa, zellerszár, fokhagyma, vöröshagyma, passzírozott paradicsom, reszelt parmezán

Quatro Gnocchi
A Quattro Gnocchi egy igazi ínyencség a sajtok szerelmeseinek. Ezt az ételt a puha, burgonyás tésztából készült gnocchi és a négyféle sajt alkotta, krémes, gazdag szósz teszi ellenállhatatlanná. A szószban általában a mozzarella, gorgonzola, parmezán és egy lágyabb sajt, például fontina vagy brie harmonikus ízvilága egyesül.
Összetevők:
burgonyás gnocchi, scamorza, mozzarella, parmezán, brie, pirított speck sonka, parmezán

Mascarpone Speck
A Mascarpone Speck, amelynek a selymes krémesség és a karakteres, sós ízek tökéletes harmóniáját kínálja. Az alapja a lágy, édeskés mascarpone sajt, mely krémes szósszá olvad a forró tésztán. Ehhez a csodálatosan lágy alaphoz tökéletesen illik a karakteres, füstölt speck sonka finom sóssága.
Összetevők:
extra szűz fokhagymás olívaolaj, speck sonka, mascarpone sajt, fior di latte mozzarella, panna tejszín, spenót, parmezán

Salsiccia Pomodori
A Salsiccia Pomodori tészta az olasz konyha egy igazi ínyencsége, mely a karakteres, fűszeres kolbász és a friss paradicsom ízét egyesíti egyetlen tálban. A salsiccia kolbász gazdag, húsos íze tökéletesen passzol az édes, paradicsomos szósz frissességéhez. Plusz egy csipetnyi chili és egy kevés fokhagyma, hogy még intenzívebb legyen az ízélmény.
Összetevők:
extra szűz fokhagymás olívaolaj, koktél paradicsom, speck sonka, salsiccia kolbász, parmezán
Desszertek

Tiramisu
A tiramisu az olasz desszertek királynője, egy igazi krémes és kávés csoda. A desszert alapja a puha, kávéba mártott babapiskóta, amely rétegezve van a selymes, édeskés mascarpone krémmel. Egy kevés kakaóporral meghintve válik teljessé az élmény. Nevét is innen kapta, ami annyit jelent, hogy „húzz fel engem”, utalva a desszert felélénkítő hatására.

Tiramisu Pisztáciás
A Pisztáciás Tiramisu izgalmas, modern változata. A kávéba mártott babapiskóta és a selymes mascarpone krém mellett a pirított, enyhén sós pisztácia a főszereplő, amely egyedi, gazdag ízt és ropogós textúrát ad a desszertnek.

Cannoli Pisztáciás
A Pisztáciás Cannoli egy igazi szicíliai desszertkülönlegesség, amely a ropogós, sült tésztacső és a krémes, édes töltelék ellenállhatatlan kombinációja. Ezt a változatot a hagyományos ricotta krém gazdagítja, melyet pisztáciával ízesítenek, így egyedi, karakteres ízt adnak neki. A ropogós tésztát gyakran pisztácia darabokkal szórják meg, ami extra textúrát és ízt kölcsönöz.

Cannoli Nutellás
A Nutellás Cannoli a szicíliai desszertkülönlegesség egy modern és ellenállhatatlan változata. A ropogós, sült tésztacsőben a hagyományos ricotta krémet a Nutella gazdag, mogyorós-csokoládés íze teszi még krémesebbé és élvezetesebbé.

Nutellás brownie Pisztáciával
Ez a Nutellás brownie pisztáciával egy igazi édes álom a csokoládé és a dióféleségek kedvelőinek. A puha, szaftos brownie tésztát a Nutella gazdag, mogyorós-csokoládés íze teszi még ellenállhatatlanabbá, míg a ropogós, enyhén sós pisztácia tökéletes kontrasztot és extra textúrát ad hozzá.

Mascarpone - Pisztácia Kadayif Brownie
Ez a desszert egy igazi ínyencség, amely a különböző textúrák és ízek tökéletes harmóniáját kínálja. A puha, szaftos brownie-t a krémes mascarpone-pisztácia krém teszi ellenállhatatlanná, míg a ropogós, vékony kadayif tészta ad neki egy kellemes, izgalmas textúrát. A pisztácia enyhén sós íze pedig tökéletesen egyensúlyozza a brownie és a krém édességét.